jeroen

InfoDe passie en fascinatie voor fotografie zit er bij mij al van jongs af in. Van zodra mijn vader zich een digitaal fototoestel aanschafte, eiste ik die al snel volledig op om zelf te experimenteren. Gebeten door de fotografie-microbe duurde het dan ook niet lang tegen dat ik mijn eigen toestel kocht en alles wat mijn pad kruiste tot model bombardeerde.
Dit had als gevolg dat ik bij tal van feestgelegenheden van vrienden en familie gevraagd werd om deze speciale momenten op foto vast te leggen.

In 2010 stond er mij een nieuwe uitdaging te wachten. Zo trad ik toe tot het fotografencollectief Wannabes, dat bekend staat voor zijn kwalitatieve concertfotografie. Het was een uitgelezen kans om mijn passie voor muziek en fotografie te combineren.

Naar aanleiding van de positieve reacties op mijn werk, zette ik in april 2011 de stap naar een semi-professionele aanpak van mijn fotografie. Bij deze sta ik graag tot uw dienst!

Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je op zoek bent naar een fotograaf die flexibel is, voor een persoonlijke aanpak gaat en een prijs opmaakt naar jouw budget.

© Jeroen Vanneste - Alle rechten voorbehouden
Created by: Creative Guru